Monestir de Santa Maria de Vallbona

Hostatgeria

L’acolliment monàstic és un aspecte important de la vida del monestir. Ja sant Benet, al segle VI, deia que "els hostes mai no manquen al monestir" (RB 53:16) i que "tots els que es presenten han de ser acollits com el Crist" (RB 53:1).
Aquesta vella tradició que el monjo tingui sempre el cor i la porta oberts a aquells germans que truquin, a Vallbona l'hem observat sempre, fins i tot quan la clausura era més severa, i l’acolliment ha estat molt estimat per la comunitat al llarg dels temps. 
Actualment les monges tenim cura d’una hostatgeria on tothom que desitgi passar uns dies de pregària, de reflexió i de tranquil·litat, hi descobrirà un clima adequat per a trobar-se amb si mateix i amb Déu. L'ambient és senzill i auster, amb àpats en comú i cuina casolana feta amb productes de l'Hort del Monestir. Els hostes poden participar en l'Eucaristia i la pregària litúrgica de la comunitat i també conversar amb nosaltres sobre temes espirituals o personals.

L’hostatgeria està equipada amb ascensor i consta de:
· 20 habitacions individuals o dobles
· una capella
· 2 sales
· el Refugi Sant Bernat per a grups de joves (24 places)

Reserves:

De dilluns a divendres, de 10 h a 12 h

Tel.: 618.876.004

email:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Monestir de Santa Maria de Vallbona © 2013

Top Desktop version